👉100% vegan (berasaskan tumbuhan) boleh refer sini --> http://bit.ly/2F0N4TT
👉Hipoalergenik (sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif dan psariosis)
👉Non-Comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori)
👉Diuji oleh ahli dermatologi (pakar kulit)
👉Diuji oleh ahli oftalmologi (pakar mata)
👉Bebas kimia terlarang dan merbahaya / toksik
👉Tiada unsur haiwan digunakan
👉sesuai untuk lelaki dan perempuan dari remaja sehingga veteren

KELEBIHAN SKINCARE YOUTH SHAKLEE berbanding Produk Skincare lain dalm pasaran

Kelebihannya ada dalam 9 kebaikan ini. Confirm tak jumpa Kelebihan dan Kebaikan ni dalam skincare lain.

👉100% vegan (berasaskan tumbuhan) boleh refer sini --> http://bit.ly/2F0N4TT 👉Hipoalergenik (sesuai untuk semua jenis kulit termas...

Assalamualaikum sahabat-sahabat dan pengikut Una.

Buat sahabat-sahabat yang baru mengenali dan follow Una di blog ni.
Meh Una perkenalkan diri dulu.

Una @ Nurul Husna berasal dari Lenggong, Perak.
Dan sekarang menetap di Parit Raja, Johor.
Merupakan ibu kepada 3 orang cahaya mata.
(2 perempuan, 1 lelaki)

Juga merupakan seorang WAHM (Working at home mother)

Assalamualaikum sahabat-sahabat dan pengikut Una. Buat sahabat-sahabat yang baru mengenali dan follow Una di blog ni. Meh Una perkenalkan...

Bila bergelar surirumah ni
Orang nampak betapa bahagianya kita
Tak payah kerja
Setiap bulan suami bagi duit nafkah.

Yer memang bahagia
Sebab anak membesar depan mata
Dapat urus rumah tangga sendiri
Masa yang fleksibel.

Tapi di sebalik tu
Ramai yang tak tau
Setiap hari setiap bulan
Suri rumah terpaksa telan air liur je
Setiap kali tengok baju, tudung, barang kosmetik lalu kat wall fb, ig
Tu kalau yang aktif di media sosial

Bila bergelar surirumah ni Orang nampak betapa bahagianya kita Tak payah kerja Setiap bulan suami bagi duit nafkah. Yer memang bahagia ...

Dalam banyak-banyak filem
Ketika Cinta Bertasbih ni antara filem feveret Una



Disebabkan minat sangat
Drama bersiri nya pun Una follow

Tak perlu nak cite sinopsis cite nya lagi dah
Rasanya semua orang tengok kan

Disebabkan cite la ni la Una minat Oki Setiana Dewi

Kalau nak diskus pengajaran daripada cerita ni
Sangat banyak sebenarnya

Dalam banyak-banyak filem Ketika Cinta Bertasbih ni antara filem feveret Una Disebabkan minat sangat Drama bersiri nya pun Una follo...



Bila bercakap pasal vivix
Ada banyak kumpulan yang tak puas hati bila kami share 1001 manfaat vivix kepada kesihatan.

Dikatanya kami pengedar shaklee ni overclaim.
Padahal customer/pengguna sendiri yang claim macam tu.

Kenapa vivix begitu berkuasa?
Apa sebenarnya resepi rahsia vivix ni?

Bila bercakap pasal vivix Ada banyak kumpulan yang tak puas hati bila kami share 1001 manfaat vivix kepada kesihatan. Dikatanya kami ...




~Radiance c n e ~

Antara rangkaian produk youth yang saya idam-idamkan.

Bila shaklee offer radiance c n e ni secara PERCUMA dengan pembelian set premium youth.
Memang membuak-buak perasaan nak beli.

Bila dah dapat sayang pulak nak guna.
1 kapsul ni saya kongsi ber2 dengan suami.
Sebab bila dah bukak, tak boleh simpan separuh untuk kegunaan esok sebab nanti ia akan teroksidise.
Almaklumlah produk shaklee tak ada bahan tambahan yang bantu mengelakkan teroksida.

~Radiance c n e ~ Antara rangkaian produk youth yang saya idam-idamkan. Bila shaklee offer radiance c n e ni secara PERCUMA dengan...


Sempena nak ambil mood filem Dukun yang baru keluar wayang beberapa hari lepas.

Terasa nak share 1 cerita misteri nusantara yang benar-benar berlaku pada Una sejak lebih kurang 6 ke 7 tahun lepas.

Tak tau nak mula dari mana.
Tapi kadang-kadang tu dok elok tengok tv sorang-sorang layan drama
Terasa ada je susuk tubuh datang duduk di sebelah.
Masa awal-awal rasa sebelah je
Tak lama lepas tu dua-dua belah ada
Kiri dan kanan.
Selagi dia dok elok je
Tak kaco apa-apa
Diam je la

Sempena nak ambil mood filem Dukun yang baru keluar wayang beberapa hari lepas. Terasa nak share 1 cerita misteri nusantara yang benar-...