Bagi ibu-ibu hamil yang sedang tunggu hari nak melahirkan baby..
Mesti tengah sibuk nak complete checklist barang ibu & anak kan..

So sempena cuti sekolah seminggu ni..
Encik husband pun cuti..
So Una ambil peluang untuk setel check list menyambut baby ke3 ni..
Tak banyak mana pun checklist kali ni..Yelah baby no.3..
So kebanyakkan recycle barang2 kakak & abang sebelum ni..
Dah hujung2 baru teringat breast pad terlupa masuk dalam list..

 Apa benda breast pad ni?

Bagi ibu-ibu hamil yang sedang tunggu hari nak melahirkan baby.. Mesti tengah sibuk nak complete checklist barang ibu & anak kan.. ...

Esp paling murah

Rasanya dah hampir setahun shaklee tak buat promosi untuk produk-produk nya..
Kalau ada pun hanya untuk set-set kesihatan yang shaklee dah tetapkan.
Sebagai contoh SET DETOX, SET UNTUK WANITA, dan lain-lain lagi.
Yang bestnya promosi set-set ni..
Pelanggan atau pengguna shaklee berpeluang untuk mengumpul merchandise eksklusif keluaran shaklee yang memang tak ada dijual di mana-mana.

Tapi untuk bulan ni..
Shaklee bagi peluang kepada semua pengguna nya yang dah lama menunggu offer macam.

Apa promosi bulan ni?

Rasanya dah hampir setahun shaklee tak buat promosi untuk produk-produk nya.. Kalau ada pun hanya untuk set-set kesihatan yang shaklee d...


Haa..ni 1 lagi kecaman yang pengedar shaklee selalu terima..
Kononnya sid ni bajet bagus..
Declare diri sendiri sebagai health consultant.
So bila customer dah consume shaklee tak perlu dah nak follow up rawatan doktor..
Tak perlu dah nak continue ubat klinik @ hospital..

Ok..
Macam ni la..
Kami para pengedar yang pregnant 9 bulan 10 hari ni pun tetap pergi check up tiap2 bulan walaupun dah ambil set hamil shaklee dari sebelum pregnant lagi..

Haa..ni 1 lagi kecaman yang pengedar shaklee selalu terima.. Kononnya sid ni bajet bagus.. Declare diri sendiri sebagai health consult...


Berita baik kepada seluruh warga Parit Raja, Batu Pahat, Johor.
Sepanjang cuti persekolah akhir tahun 2017 (sepanjang bulan Disember 2017) pihak pusat tuisyen bakal menjalankan kelas intensif dan ulangkaji sebagai persediaan untuk menempuhi sesi 2018.

Oleh itu, ibu bapa yang masih mencari kelas tuisyen untuk anak-anak anda yang bakal menduduki UPSR, PT3 & SPM 2018 boleh segera daftarkan anak anda selagi masih ada kekosongan.

Oleh itu, dapat mengelakkan anak anda daripada terlalu terleka dengan gajet sehingga mengabaikan pelajaran dengan silibus yang makin mencabar.

Berita baik kepada seluruh warga Parit Raja, Batu Pahat, Johor. Sepanjang cuti persekolah akhir tahun 2017 (sepanjang bulan Disember 20...


Berita baik kepada seluruh warga Parit Raja, Batu Pahat, Johor.
Kelas tuisyen bagi sesi 2018 kini telah dibuka untuk pendaftaran.

Oleh itu, ibu bapa yang masih mencari kelas tuisyen untuk anak-anak anda yang bakal menduduki UPSR, PT3 & SPM boleh segera daftarkan anak anda selagi masih ada kekosongan.

Setiap kelas kami tawarkan terdapat 3 kategori;

Berita baik kepada seluruh warga Parit Raja, Batu Pahat, Johor. Kelas tuisyen bagi sesi 2018 kini telah dibuka untuk pendaftaran. Oleh...


Hari ni Una terfollow keluhan ibu-ibu muda yang takut nak mandikan bayi mereka especially yang baru lahir.
Dah la kecik lagi....lembik pulak tu..
Jenuh nak 'kepung' supaya baby tak terjatuh.
Kalau tengah sabun..
Tangan ibu licin..badan baby licin..
Lagi mencabar..
Ditambah pulak dengan tenaga & kederat ibu selepas bersalin yang tak berapa kuat lagi..

Actually pengalaman saya sendiri...
Sejak dari anak sulong memang saya mandikan anak-anak saya sendiri.
Masa tu suami pun takut2 lagi nak angkat bayi..
So sebagai ibu..no choice..
Memang saya kena buat sendiri la..
Alhamdulillah belom pernah berlaku perkara yang tak diingini.
Mohon dijauhkan..

Hari ni Una terfollow keluhan ibu-ibu muda yang takut nak mandikan bayi mereka especially yang baru lahir. Dah la kecik lagi....lembik p...

kelas ulangkaji spm


InsyaAllah 2 minggu lagi (bermula 13-21 Oktober bagi negeri Kedah, Kelantan, Terengganu dan Johor...dan 14-22 Oktober 2017 bagi lain-lain negeri) seluruh sekolah akan bercuti seminggu sempena sambutan perayaan Deepavali.

Oleh itu, pihak Pusat Tuisyen Minda Proaktif, Parit Raja akan menawarkan kelas Intensif dan ulangkaji bagi semua pelajar yang bakal menduduki peperiksaan SPM dan akhir tahun terutama sekali bagi pelajar asrama.

InsyaAllah 2 minggu lagi (bermula 13-21 Oktober bagi negeri Kedah, Kelantan, Terengganu dan Johor...dan 14-22 Oktober 2017 bagi lain-lai...