Set berpantang yang berkesan sembuhkan luka dalam 7 hari

5/12/2017 nurul husna 0 Comments

Set berpantang shaklee


Bila bukak je topik kehamilan memang tak kan habis cerita.
Dari saat disahkan hamil, pengalaman alami alahan pada trimester pertama, bila dah start rasa baby bergerak, pengalaman rasa sakit nak bersalin, saat-saat nak melahirkan, pengalaman berpantang dan menyusukan bayi sehingga mereka 2 tahun.
Banyak cite nya kan..
Tapi itu lah pengalaman paling manis buat ibu-ibu.

Bila masuk pulak topik berpantang selain daripada menu-menu semasa berpantang..set berpantang pun penting juga..
Maklumlah dengan set berpantang dapat mengembalikan tenaga setelah penat memerah tenaga semasa proses bersalin.
Ditambah pula dengan urat-urat yang dah kembang kerana mengandungkan si comel 9 bulan 10 hari.
Kalau badan tak dibelai elok2 penyakit lebih senang datang.
Dan bentuk badan pun sukar nak dikembalikan pada keadaan asal.


Dalam banyak-banyak set berpantang Una dah terjatuh hati dengan set berpantang shaklee.
Ini kerana seawal 7 hari luka jahitan episotomi dan czer dah kering.
Jadi ibu-ibu lebih mudah nak uruskan diri dan bayi selama 40 hari tempoh berpantang.
Maklumlah bukan semua orang berpantang dengan bantuan orang lain.
Biasanya minggu pertama je ada encik suami yang membantu.
Selebihnya kena buat sendiri sebab encik suami dah masuk kerja.

Samalah macam Una semasa berpantang anak sulong 2 minggu pertama je berpantang di kampung di jaga oleh ayah.
Selepas itu encik suami bawak balik johor dan berpantang la sendiri.
So berdasarkan pengalaman tak seberapa tu masa bersalin anak ke2 Una decide untuk berpantang sendiri.
Mujur dah get ready dengan set berpantang shaklee..
Seawal 7 hari luka episiotomi dah kering.
Cukup 14 hari semua benang dah tercabut.
Kalau benang tu ada lagi memang rasa gatal kat tempat luka tu.
Tak selesa wei..

Sebenarnya tu pengalaman pertama Una dengan set berpantang shaklee ni..

Set bersalin 2017


Setiap vitamin ni ada fungsi nya masing2 dalam mengembalikan tenaga, memperbanyakkan dan memekatkan susu badan, memperbaiki & menyembuhkan luka, dan lain lain lagi.

Kelebihan set berpantang shaklee ni...
Kita boleh stat ambil sejak merancang untuk hamil lagi dan seawal sebaik sahaj selepas bersalin.
So berbaloi beli 1 set boleh consume untuk pelbagai kegunaan.
Zaman sekarang kena bijak membeli ye tak..

Antara manfaat utama set berpantang shaklee adalah;

  • Membaik pulih luka jahitan dan organ peranakan dari dalaman dan luaran.
  • Mengelakkan stress dan gejala meroyan.
  • Menghasilkan sel darah merah bagi menggantikan kehilangan darah semasa proses kelahiran.
  • Mengatasi masalah sembeli semasa dalam tempoh berpantang.
  • Memperbanyakan susu badan.
  • Bertindak juga sebagai perapat dan mengatasi masalah keputihan.
  • Memudarkan & menghilangkan bekas strech mark.
  • Mengembalikan berat badan yang ideal.


Feedback/testimoni pengguna set berpantang shaklee..

Ostematrix shaklee
Testimoni pengguna yang mengalami masalah sembelit semasa tempoh berpantang.

Esp shaklee
Bekas strech mark selama setahun berjaya dihilangkan.

Ostematrix suplemen kalsium
Susu badan pekat dan banyak. Si comel tidur lebih lena.

Alfalfa shaklee
Aset wanita kembali seperti anak dara.

Vivix untuk ibu berpantang
Luka jahitan sembuh dalam tempoh kurang 10 hari.

Vivix untuk ibu bersalin
Luka ceaser cepat sembuh. Badan rasa lebih bertenaga.


Bagi yang sukar untuk telan @ makan pil..
Vivix adalah pilihan yang tepat untuk ibu-ibu.

Bagi yang masih tercari-cari set berpantang yang sesuai.
Inilah pilihan paling tepat untuk anda.
1001 manfaat dalam hanya 1 set vitamin ini.


CARA ORDER SET BERPANTANG SHAKLEE


Cara 1 – Anda boleh terus klik ke <SET BERPANTANG SHAKLEEini dan membeli terus dengan Shaklee melalui eSell (Shaklee Sopping Cart). Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.


Untuk tutorial step by step menggunakan eSell boleh lihat di sini;
---> TUTORIAL MEMBUAT BELIAN PRODUK SHAKLEE MENGGUNAKAN ESELL


Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang vitamin mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Batu Pahat, Benut, Pontian, Kluang, Ayer Hitam, Parit Raja dan lain lain tempat di sekitarnya, saya merupakan pengedar Shaklee Batu Pahat, Benut, Pontian, Kluang, Ayer Hitam, Parit Raja dan lain lain tempat di sekitarnya.




Nurul Husna

Call/SMS/WhatsApp: 016-2222531
--> www.wasap.my/60162222531

Anda juga berpeluang untuk mendapatkan FREE konsultasi sepanjang tempoh berpantang.

Bila bukak je topik kehamilan memang tak kan habis cerita. Dari saat disahkan hamil, pengalaman alami alahan pada trimester pertama, bi...

0 comments: